Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری همدان از فعالیت ۴۴ هزار هنرمند صنایع دستی در همدان خبر داد و گفت: ۲۵ درصد این هنرمندان در ملایر فعالیت دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، علی مالمیر ظهر امروز در نشست ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی در ملایر با اشاره به اینکه سومین سفر بازرسان شورای جهانی صنایع دستی به استان همدان امروز رقم خورده است اظهار کرد: استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن است و در حوزه صنایع دستی دارای ظرفیت‌های بالایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از فعالیت ۴۴ هزار هنرمند صنایع دستی در استان همدان خبر داد و افزود: ۲۵ درصد از این ظرفیت در شهرستان ملایر است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان با بیان اینکه ۷۵ رشته صنایع دستی در استان همدان فعالیت دارند گفت: در حال حاضر ۲۵ کانون صنایع دستی در استان فعال است که در بسیاری از این کانون‌ها بیکار وجود ندارد.

وی با بیان اینکه ۲۵ سازمان مردم‌نهاد نیز در حوزه صنایع دستی فعال هستند که یک‌چهارم آن در شهرستان ملایر است ابراز امیدواری کرد سفر ارزیابان سازمان جهانی صنایع دستی مقدمه‌ای باشد تا بتوانیم ظرفیت‌های مبل و منبت  شهرستان ملایر را معرفی کنیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ظرفیت‌های ملایر در حوزه مبل و منبت اظهار کرد: امروز چشم جوانان ملایری به قضاوت بازرسان شورای جهانی صنایع دستی است و بی‌شک این حضور در تاریخ ملایر به یادگار خواهد ماند.

 حجت‌الاسلام احد آزادیخواه با بیان اینکه سال گذشته قانون ارتقای سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه در مجلس  تصویب شد گفت: به دنبال آن امسال ۲۸ درصد بودجه صنایع دستی کشور افزایش یافت.

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس نیز با بیان اینکه بازدید بازرسان شورای جهانی صنایع دستی بی‌شک باعث پیشرفت هنر منبت خواهد شد گفت: پارلمان ایران با توجه به اهمیتی که برای صنایع دستی قایل است، سازمان میراث فرهنگی را به عنوان وزارتخانه ارتقا داده است .

محمد کاظمی گفت: این اقدام برای آن انجام گرفت تا وزیر بتواند با اختیارات قانونی بیشتری در مسیر حفظ و توسعه صنایع دستی کار کند.

رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی نیز با بیان اینکه از پرونده ارسالی برای ثبت جهانی منبت ملایر راضی هستم تصریح کرد: خیلی علاقمند بودم شهر ملایر را از نزدیک ببینم.

«غاده حجاوی» با بیان اینکه تاریخچه هنر و توان رقابت هنر منبت ملایر در دنیا کم‌نظیر است بر لزوم توجه به مسائل فرهنگی تأکید کرد و گفت: برای تحقق اهداف توسعه هنر منبت ملایر دانشگاه باید وارد عمل شود.

وی با بیان اینکه گزارش این سفر به شورای جهانی صنایع دستی روسای قاره‌های مختلف این شورا ارسال می‌شود گفت: بعد از تایید و تصویب جهانی شدن منبت ملایر گواهی این موضوع برای افراد مختلف و ذی‌نفعان ارسال خواهد شد.

رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی با اشاره به اینکه بعد از تصویب جهانی شدن منبت ملایر، باید این شهر با دیگر مراکز هنر در جهان همکاری داشته باشد، توجه به افزایش صادرات، نظارت بر کیفیت و تاسیس مراکز دانشگاهی و فنی و حرفه‌ای را از نیازهای اصلی هنر منبت ملایر دانست و خواستار حفظ و احیا کارگاه‌های سنتی شد.

امروز بازرسان شورای جهانی صنایع دستی از شهرک صنعتی مبلمان حاجی‌آباد ملایر، واحدهای نمایشگاهی، بازار مبل ملایر، چند واحد کارگاهی در سطح شهر، مرکز نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر، مرکز تحقیقات و توسعه مبل و منبت دانشگاه ملی ملایر، واحدهای نمایشگاهی کوچه کارخانه قند، بلوار شهید بهشتی، مرکز فنی و حرفه‌ای آموزش خواهران و منبت‌کاری‌های سطح شهر بازدید می‌کنند.

انتهای پیام ۸۹۰۱۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع دستی همدان میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ در این مراسم سیده مریم محمدی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: پارسال بیش از ۳۰ تصفیه‌خانه در واحد‌های صنعتی و تولیدی استان ساخته شد و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد که از این شمار ۲۱ تصفیه‌خانه تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.
دیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان هم با اشاره به اینکه این تصفیه‌خانه با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار ساخته شده است، گفت: ملایر قطب تولید انگور و کشمش و دارای واحد‌های فرآوری کشمش متعددی است که برای پیشگیری از آسیب به محیط زیست از سوی این واحد‌ها نیازمند ایجاد تصفیه خانه در آنها هستیم.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • معرفی برترین‌های پیکار‌های بوکس انتخابی تیم ملی نوجوانان در ملایر
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان