Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@06:25:00 GMT

‏۳۱ درصد اشتغال ملایر در حوزه مبل منبت است

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۹۱۸۰۶

ایسنا/همدان رئیس هیئت مدیره بازار بزرگ مبل ملایر گفت: در حال حاضر ۹۰۰۰ استادکار در زمینه مبل منبت و ۲۰ هزار هنرمند در ۵۰۰۰ واحد صنفی تولیدی زیرنظر اتاق اصناف، به تولید مبلمان و ‏انواع منبت مشغول هستند.‏

یدالله کریمی یکشنبه ۸ دی ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در مجموع ۳۱ درصد اشتغال شهرستان در حوزه مبل منبت است، افزود: بخش کثیری از هنرمندان این حوزه جوانان و بانوان هستند که کار منبت مبلمان را انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه از طی شدن روند ثبت جهانی صنعت مبل و منبت ملایر خبر داد و |ظهار کرد: ملایر به عنوان شهر ملی مبل منبت شناخته شده است و این هنر- صنعت به زودی ثبت جهانی می شود.

کریمی با بیان اینکه بیش از ۶۵ درصد مبلمان کشور در شهرستان ملایر تولید می شود، افزود: در هفته گذشته روند بررسی ثبت جهانی مبل منبت ملایر توسط ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی انجام شد و تا دو هفته آینده نتیجه ثبت جهانی مبل منبت ملایر اعلام می شود.

رئیس هیئت مدیره بازار مبل ملایر به جزئیات سفر یک روزه ارزبایان سازمان جهانی میراث فرهنگی به ملایر اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات راهبردی، بازدید از کارگاه های مبلمان، مراکز آموزش عالی، دیدار و گفتگو با هنرمندان منبتکار و ... از جمله اهم برنامه های این سفر بود.

کریمی بیان کرد: در این سفر رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی و دیگر همراهان این شورا از کارگاه های تولیدی مبل منبت ملایر بازدید به عمل آوردند و گزارش خود را برای ثبت جهانی این هنر- صنعت به یونسکو اعلام کردند.

وی افزود: اتفاق ثبت جهانی مبل منبت ملایر کمک کرده که درهای بازارهای جهانی به روی این شهر باز شود تا بتوان از این مسیر محصولات خوب مبل منبت را به فروش رساند.

کریمی تاکید کرد: تمامی رسته های صنفی تولید مبلمان و منبت از رویه کوبی، رنگ کاری، نجاری، پارچه فروشی، ابزار و یراق آلات و ... زیرنظر اتاق اصناف ملایر فعالیت دارند و همگی از تولیدکنندگان موفق حوزه تولید مبلمان صنفی هستند.

رئیس هیئت مدیره بازار مبل ملایر با بیان اینکه خلاقیت و نوآوری تولیدکنندگان مبل منبت ملایر شاخصه مهمی است، گفت: امیدواریم ثبت جهانی مبل منبت ملایر به زودی محقق شود تا ضمن استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های تولیدکنندگان این شهرستان، با جهانی شدن این صنعت بتوانیم گام بزرگی برای صادرات مبلمان برداریم و ارزآوری بالایی برای کشور داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مبل منبت ملایر جهانی شدن مبل منبت ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)

عصر ایران - پژوهشگران دانشکده طراحی سوئیسی ÉCAL به تازگی مجموعه جالبی از مبلمان با بسته بندی تخت را معرفی کرده اند. آیتم های این مجموعه جذاب باید در آب غوطه ور شده تا به فرم نهایی خود برسند.

این مجموعه مبلمان که به نام "محلول های زیر فشار" (Under Pressure Solutions) یا به اختصار یو پی اس (UPS) شناخته می شود، از ورقه های نازک و فشرده ای از اسفنج سلولزی ساخته شده اند که امکان قرارگیری محصول در بسته بندی تخت را فراهم می کند. در حقیقت، برخی از اقلام این مجموعه به اندازه کافی فشرده هستند تا درون صندوق پست قرار بگیرند و از این طریق حمل و نقل کارآمدتر را تسهیل می کنند.

تبدیل ورقه اسفنج به مبلمان کاربردی با کمک آب!

محصولات این مجموعه مبلمان باید در آب خیس شوند که به آنها اجازه می دهد در چند ثانیه تا حدود 10 برابر اندازه اصلی خود بزرگ شوند. سپس، آب اضافه اسفنج از طریق اعمال فشار گرفته شده و باید اجازه دهید تا خشک و سخت شود. در نهایت، فرمی از مبلمان محکم و بادوام تشکیل می شود که تحمل وزن انسان را دارد. این مجموعه مبلمان اسفنجی از نظر دوام نسبت به فوم پلاستیک معمولی عملکرد بهتری دارد.

به گفته کریستوف گوبران، پژوهشگر و طراح صنعتی ÉCAL، سلولز بخشی از طبیعت است، از این رو، مانند یک درخت، می تواند انعطاف پذیر و در عین حال قوی باشد. این اسفنج از طریق چوب تراشی استخراج می شود و استحکام آن از همان الیاف سلولزی که یک درخت برای تقویت تنه و شاخه های خود استفاده می کند، سرچشمه می گیرد.

برای ایجاد اسفنج، سلولز از طریق چوب تراشی حاصل می شود. سپس سلولز به صورت شیمیایی حل شده و با کمک فرآیندی که برای تولید ویسکوز و دیگر منسوجات سلولزی استفاده می شود، برای ایجاد ورق ها بازسازی می شود. سپس، نمک گلوبر به ترکیب اضافه می شود که در ایجاد منافذ اسفنج نقش داشته و توانایی سلولز برای جذب آب را افزایش می دهد. این ماده به عنوان ورق های استاندارد فروخته می شود که سپس فشرده شده و پسابیده می شود تا پشتیبان حمل و نقل راحت و آسان باشد.

با افزودن مقداری آب، قطعات مختلف مبلمان می توانند بار دیگر انعطاف پذیر شده و با هموار کردن هر گونه فرورفتگی قابل تعمیر هستند. هنگامی که چرخه عمر این مبلمان به پایان می رسد، می توان آن را بازیافت یا کمپوست کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی مبلمان را این شکلی لوکس و زیبا می داند! (+عکس)

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود