Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی ظهر دوشنبه در نشست خبری ثبت جهانی آثار و رویدادها با اشاره به ثبت جهانی شهرهای لالجین و ملایر و بیان اینکه صنایع دستی همدان سهمی از اشتغال استان همدان را به خود اختصاص داده است، گفت: در شهر همدان ۱۵۰ رشته صنایع دستی وجود دارد که ریشه در تاریخ و تمدن آن دارد.

وی گفت: ۴۳ هزار و ۵۰۰ نفر در همدان در زمینه صنایع دستی مشغول به کار هستند به طوری که صنایع دستی ۷ درصد ظرفیت اشتغال استان همدان را به خود اختصاص داده است

سعید شاهرخی با تاکید بر اینکه در گوشه و کنار شهر ملایر، کارگاه‌های متعدد منبت وجود دارد که در نهایت همه آنها به نمایشگاه مبل‌های زیبا تبدیل می‌شوند، گفت: همدان قطب تولید مبل منبت کشور به لحاظ کمی و کیفی است و خوشحالیم که این هنر آوازه جهانی پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان با بیان اینکه در ۴۰۰ فروشگاه ملایر، مبل منبت به نصف قیمت مبل عرضه شده در سایر فروشگاه‌های کشور عرضه می‌شود که این امر نشان دهنده عزم بالای شهرستان ملایر برای رونق اقتصادی کالای داخلی است، ادامه داد: تنوع تولید محصولات مبل منبت در ملایر و تویسرکان شهره عام و خاص است

وی با بیان اینکه تویسرکان شهر ملی منبت گلریز کشور و مایه مباهات استان همدان است، اضافه کرد: آثار بی بدیل منبت گلریز در شهر تویسرکان و روستاهای این شهر آن‌را به کانونی منحصر به فرد تبدیل کرده است.

لالجین بزرگترین مرکز تولید، عرضه و صادرات سفال کشور است

شاهرخی به شهر جهانی لالجین نیز اشاره کرد و با بیان اینکه شهر جهانی لالجین در سال ۹۵ ثبت شد، گفت: لالجین بزرگترین مرکز تولید، عرضه و صادرات سفال کشور و افتخاری دیگر برای استان همدان است.

استاندار همدان ایجاد و توسعه مراکز آموزشی و دانشگاهی در شهر جهانی منبت ملایر را اقدامی بنیادین در عرصه علمی کردن هنر و صنعت مبل و منبت برشمرد و آن را از اولویت‌های کاری استان و شهرستان ملایر عنوان کرد و گفت: غار علیصدر به عنوان شگفت انگیز ترین غار دنیا و جاذبه‌ای بی بدیل سالانه پذیرای میلیون‌ها گردشگر داخلی و خارجی است.

وی افزود: ما در صدد هستیم که محصول سیر همدان را ثبت کنیم. اکنون انگور ملایر به عنوان پنجاه و سومین میراث جهانی کشاورزی به ثبت فائو رسیده است.

وی با یادآوری اینکه همدان استانی میهمان‌پذیر است و زیرساخت‌های لازم در حوزه اسکان در قالب هتل، میهمان پذیر و خانه بوم گردی در این استان ایجاد شده و ظرفیت کافی برای پذیرش گردشگر وجود دارد، خاطر نشان کرد: اداره کل میراث فرهنگی استان همدان طی ۳ سال اخیر با تلاش شبانه‌روزی اقدامات ارزشمندی را برای معرفی ظرفیت‌های استان انجام داده به طوری که در سال ۲۰۱۸ همدان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی شد و رویدادهای بسیار مهم بین‌المللی برای استان رقم خورد.

وی ادامه داد: فاصله همدان تا تهران ۳ ساعت است و این امتیاز ظرفیتی ارزشمند برای جذب گردشگر به ویژه گردشگران پایتخت برای همدان است و کارهای خوب انجام پذیرفته در زمینه گردشگری در استان این مهم را نوید می‌دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان نیز با بیان اینکه حضور هنرمندان استان همدان در نمایشگاه‌ها و رویدادهای ملی و بین المللی سفال، شهر لالجین را به عنوان یک‌برند برجسته در تمامی مجامع معرفی کرده و رشد گردشگر و رونق تولید و فروش را در این شهر شاهد هستیم، گفت: همدان با دارا بودن دو شهر جهانی، یک شهر ملی و یک نشان جغرافیایی به لحاظ امتیاز گردشگری در صدر استان‌های کشور قرار دارد.

علی مالمیر با تاکید بر اینکه در همدان کانون‌های مختلف تولید صنایع دستی به ویژه در روستاها مزیتی برجسته است، گفت: اشتغال در این روستاها ۱۰۰ درصد و منطقه فاقد بیکار است

کد خبر 4843330

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری همدان صنایع دستی دهه فجر بارش برف بوشهر انتخابات 98 شیراز ایلام قزوین شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا تعطیلی مدارس انقلاب اسلامی ایران زلزله صنایع دستی شهر جهانی مبل منبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۹۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • همدان قهرمان مسابقات بوکس نوجوانان کشور شد
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • معرفی برترین‌های پیکار‌های بوکس انتخابی تیم ملی نوجوانان در ملایر
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد