Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@02:00:54 GMT

کرونا، جشنواره نوروزی مبل و منبت ملایر را لغو کرد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۵۲۲۵

کرونا، جشنواره نوروزی مبل و منبت ملایر را لغو کرد

یدالله کریمی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: قرار بود این جشنواره نوروزی از ۳۰ اسفند تا دهم فروردین سال آینده برگزار شود.

وی افزود: تیزر تبلیغاتی این جشنواره نیز آماده پخش از رسانه ملی بود که در مدت یاد شده قرار بود همزمان با جشنواره نوروزی روی آنتن رسانه ملی برود.

رییس هیات مدیره بازار مبل ملایر بیان کرد: طبق تمهیدات اندیشیده شده در ستاد پیشگیری، کنترل و مقابله با ویروس کرونا در ملایر و به منظور حفظ سلامت شهروندان و هموطنان و جلوگیری از شیوع این بیماری، جشنواره نوروزی نیز همانند دیگر آیین‌ها و همایش‌ها لغو و در زمان دیگری برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی ادامه داد: از سال ۹۶ که منبت ملایر به ثبت ملی رسید، جشنواره مبل و منبت در سه نوبت تابستانی، زمستانی و نوروزی در دستور کار قرار گرفت و با ساخت تیزرهای تبلیغاتی در چندین نوبت صنعت مبل و منبت از رسانه ملی پخش شد.

وی اظهار داشت: بهمن امسال که منبت ملایر در شورای جهانی صنایع دستی ثبت جهانی شد، قرار بود جشنواره نوروزی مبل و منبت گسترده‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود که به دلیل شرایط فعلی و جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا این جشنواره لغو شد.

کریمی افزود: شیوع ویروس کرونا تاثیر زیادی بر روند مبادلات و خرید و فروش صنعت مبلمان منبت گذاشته که امیدواریم این وضعیت با همراهی فعالان مبل و منبت و رعایت نکات بهداشتی برای غلبه بر ویروس کرونا پایان یابد.

رییس هیات مدیره بازار مبل ملایر همچنین به ممنوعیت مبادلات تجاری مبل و منبت با شهرهای دیگر همچون قم و اراک که ویروس کرونا شیوع بیشتری دارد، اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این مبادلات ممنوع شده است.

کریمی تاکید کرد: برای حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ورودی شهر از مسیر اراک کنترل و با هرگونه خرید و فروش مبلمان منبت با دیگر شهرها در شرایط فعلی برخورد می‌شود.

ملایر به عنوان شهر جهانی منبت بیش از ۶۰ درصد از تولید مبلمان منبت کشور را به خود اختصاص داده است.

طبق گزارش معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تا به امروز /۱۲ اسفند/، حدود هفت هزار و ۸۰۲ نفر به بیمارستان ها و مراکز درمانی مراجعه کرده اند که از چهار هزار و ۳۱۲ تن از آنها تست گرفته شده و یک هزار و ۵۰۱ نفر مورد مثبت کرونا اعلام شدند؛ همچنین ۶۶ فوتی و ۲۹۱ بهبود یافته به ثبت رسیده است. 

تاکنون آزمایش سه فرد مشکوک به ویروس کرونا در همدان مثبت بوده و این ویروس در این استان یک قربانی گرفته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان ملایر پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان ملایر ویروس کرونا ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان ملایر جشنواره نوروزی ویروس کرونا مبل و منبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۵۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان