Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی جشنواره بین‌المللی برترین‌های مبل و منبت جهان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت دانشگاه ملایر با امید به پاک‌سازی جهان از همه‌گیری ویروس کرونا، درصدد برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی برترین‌های مبل و منبت جهان در نیمه دوم شهریور است.

فرهاد قاسمی، منبت برتر، طراحی قالب(کلاف برتر)، برترین و زیباترین رنگ‌آمیزی و برترین دوخت(رویه‌کوبی) را از محورهای این جشنواره عنوان کرد و افزود: شرکت‌کنندگان تا مرداد امسال مهلت دارند آثار خود را به دلیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در بخش نمایشگاهی این جشنواره نیز جوایز و گواهینامه‌ برای بهترین طراحی پارچه، کیفیت رنگ، کنده‌کاری و منبت، زیبایی و استانداردهای بین‌المللی مبلمان و نشان دادن عملی نوآوری در تکنیک‌های ساخت مبلمان اهدا می­‌شود.

قاسمی گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند در بخش‌های مختلف جشنواره همچون سخنران کلیدی، ارسال مقاله‌های علمی مرتبط با موضوعات جشنواره همچون طراحی مبلمان، منبت، رنگ و نقاشی مبل و طراحی پارچه، حمایت مالی و ارایه تبلیغات خود در حاشیه برگزاری جشنواره مشارکت کنند.

دبیر علمی جشنواره بین‌المللی برترین‌های مبل و منبت جهان ادامه داد: مشارکت و تخصص شرکت‌کنندگان علاوه بر بهره‌مندی دانشجویان این رشته، موجب ارتقای ارتباط همکاران و همکاری شرکای فعال در این زمینه خواهد شد.

قاسمی تاکید کرد: به طور قطع این جشنواره فرصت‌های متنوعی را برای تبادل ایده و تخصص و همچنین ایجاد ارتباط با گروه‌های تحقیقاتی در سراسر جهان فراهم می­‌کند.

وی خواستار ارایه پیشنهادها و نظرهای متخصصان و فعالان این حرفه در موضوع‌های مرتبط با این جشنواره و یا دیگر برنامه‌های این حوزه شد و ابراز امیدواری کرد: دریافت نظرها و راهبردهای کلیدی به ما کمک می‌کند تا در این جشنواره بهتر بتوانیم از تجربه و دانش شرکت‌کنندگان و متخصصان این حوزه بهره‌مند شویم.

قاسمی یادآور شد: شرکت‌کنندگان می‌توانند نظرها، پیشنهادها و آثار خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در دانشگاه ملی ملایر، مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت این دانشگاه ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۳۳۳۹۸۸۱-۰۸۱ تماس بگیرند.

پس از ثبت جهانی منبت ملایر در فهرست صنایع دستی جهان در هشتم بهمن ۱۳۹۸، مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت در دانشگاه ملی راه‌اندازی شد.

این مرکز به دنبال علمی کردن هنر صنعت مبل و منبت است و در این زمینه در حال پیگیری برای اخذ مجوز رشته مهندسی مبل و منبت و هیات علمی است.

دانشگاه ملی ملایر با بیش از ۶ هزار دانشجو در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جشنواره بین المللی جهان رنگ آمیزی زیبایی نقاشی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی جشنواره بین المللی شرکت کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ آیین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز در سالن تولید یکی از کارخانه های استان البرز برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • معرفی برترین‌های پیکار‌های بوکس انتخابی تیم ملی نوجوانان در ملایر
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند