Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حجت الاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک فعالان صنعت مبل و منبت شهرستان ملایر که با حضور رئیس اداره تنظیم روابط خارجی استان‌های وزارت امور خارجه برگزار شد گفت: پیرو دیدارها، مکاتبات و رایزنی‌های مستمر با معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه، مشکلات مبلمان منبت ملایر بررسی و پیگیری شد تا با رفع موانع، بازار صادرات آن باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد : با وجود تولیدکنندگان خوب و قوی در صنعت مبلمان منبت، هنوز صادرات در این حوزه نداریم.

 نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: با اشاره به وجود رقبای سرسخت در حوزه مبلمان و صنعت چوب افزود: ملایر دارای برند جهانی مبلمان منبت است و به‌زودی با راه‌اندازی سایت مجازی این هنرصنعت، می‌توانیم با یک نماد فراملی از درگاه فضای مجازی برای صادرات نیز استفاده کنیم.

آزادی خواه  با بیان اینکه گرانی افسارگسیخته مواد اولیه فعالان صنعت مبلمان منبت این شهرستان را آزار می‌دهد بیان کرد: چنانچه بازار صادرات را برای این فعالان باز کنیم، تمامی این مشکلات رفع خواهد شد.

او  یادآور شد: با توجه به گرانی مواد اولیه و قیمت بالای محصول نهایی تولید شده، خریداران داخلی توان خرید این محصولات را ندارند و امیدواریم با برگزاری این نشست‌ها و جلسات بتوانیم برای صادرات این هنرصنعت گام موثری برداریم.

 نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه انگیزه بالایی دارد تا کمک کند ۲ محصول کشمش و مبلمان منبت ملایر در بازار منطقه‌ای و فراملی صادرات خوبی داشته باشد و از این طریق اقتصاد استان همدان را از این طریق متحول کنیم.

حجت الاسلام آزادیخواه ایجاد میز مبل و منبت را یک ضرورت خواند و تاکید کرد: با راه‌اندازی میز مبل و منبت می‌توانیم روند صادرات این محصول را آسان‌سازی و موانع صادراتی را رفع کنیم.

انتهای پیام/د.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مبل و منبت صادرات کالا وزارت امور خارجه مجلس شورای اسلامی مبلمان منبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید