Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت‌الله ولدی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با بیان اینکه این شهرک به متراژ ۱۷ هکتار در شمال بلوار سردار حاج قاسم سلیمانی(جاده سلامت) واقع شده اظهار داشت: تمامی امکانات مورد نیاز برای مسافران و خریداران مبل و منبت در این شهرک پیش‌بینی شده و مصمم هستیم تا شهر جهانی مبل و منبت را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تنگناهای اقتصادی و مشکلات کنونی نوسانات ارز افزود: فعالان هنر صنعت مبلمان منبت ملایر در حال حاضر با تامین مواد اولیه به‌ویژه چوب مواجه هستند و دغدغه اصلی ما رفع این موانع و مشکلات است.

فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: سال گذشته فعالان صنعت مبل و منبت این شهرستان هر مترمکعب چوب را بین ۶ تا هفت میلیون تومان خریداری می‌کردند که امسال با توجه به خرید چوب از خارج و نوسانات نرخ ارز، این رقم به ۱۴ میلیون تومان افزایش یافته است.

ولدی با بیان اینکه علاوه بر چوب، منبت‌کاران ملایر دیگر مواد اولیه همچون فوم، اسفنج، پارچه و یراق‌آلات را نیز با قیمت بالا تهیه می‌کنند، خواستار کمک و حمایت دولت از فعالان این حوزه شد و گفت: تشکل‌های حوزه مبل و منبت ملایر هنوز نوپا هستند و نیاز به حمایت دارند.

وی صنعت مبلمان منبت را پس از کشاورزی یکی از مهمترین منابع درآمدی مردم این شهرستان دانست و اظهار داشت: با جهانی شدن این هنر صنعت، بخش دولتی در کنار بخش خصوصی و تشکّل‌های پنج‌گانه این صنعت، در راه توسعه زیرساخت‌های مبل و منبت گام برداشت.

معاون استاندار همدان مهیا کردن زیرساخت‌های این صنعت در دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و فنی و حرفه‌ای را از جمله این اقدامات با هدف تداوم تولید این محصول در سال‌های آینده و تربیت استادکاران و دانشجویان در این هنرصنعت عنوان کرد.

ملایر آگر؛ برَند مبلمان منبت ملایر

ولدی ایجاد شهرک نمایشگاهی را نیز از دیگر اقدامات ماندگار برای توسعه مبلمان منبت برشمرد و با اشاره به کمبود چوب در این صنعت گفت: سال گذشته طبق تاکید استاندار همدان مبنی بر کاشت یک‌هزار هکتار جنگل‌کاری در سطح استان، ملایر ۲ برابر سهم خود را اجرا کرد.

وی ادامه داد: افزون بر این ۲۰۰ هکتار دیگر نیز در حوزه منابع طبیعی برای تولید جنگل مصنوعی اختصاص داده شد تا بتوانیم نیازهای این صنعت را در حوزه تامین مواد اولیه چوب پاسخگو باشیم.

ولدی یادآور شد: در این رابطه در حال اخذ مجوز از امور آب هستیم تا با ایجاد جنگل مصنوعی، چوب صنوبر برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز تولید مبلمان استیل، راحتی و انواع مختلف مبلمان تامین شود.

فرماندار ویژه ملایر همچنین به تولید نهال در نهالستان ملایر به عنوان تنها نهالستان استان همدان اشاره کرد و افزود: سال گذشته اعتبار مورد نیاز برای تولید نهال در این نهالستان اختصاص یافت که حدود ۱.۵ اصله نهال درخت صنوبر تهیه و در سطح استان توزیع شد و امسال نیز این میزان نهال تولید شده است.

ولدی ورود به بازار صادرات مبلمان منبت را مهمترین گام در این صنعت عنوان و تاکید کرد: در سفر هفته گذشته نماینده ویژه وزیر امور خارجه به ملایر برای بررسی موانع و مشکلات صنعت مبلمان منبت، قول مساعد داده شد تا موانع موجود در مسیر صادرات این محصول بررسی و سفارت‌خانه‌ها و رایزن‌های اقتصادی با ظرفیت کامل در خدمت فعالان صنعت مبلمان منبت ملایر باشند.

وی ترکیه و ایتالیا را رقبای اصلی این هنر صنعت دانست و گفت: صنعت مبلمان منبت ملایر همچنان بازار خود را دارد و برای توسعه صادرات و ورود به بازارهای جهانی نیاز به کمک و حمایت جدی دارد.

معاون استاندار همدان برای برون‌رفت از مشکلات تامین مواد اولیه این هنر صنعت پیشنهاد کرد: با توجه به وجود سه شرکت بزرگ تولید پارچه در همسایگی استان همدان، چنانچه این شرکت‌ها مورد حمایت قرار گیرند و مواد اولیه به آنها داده شود، می‌توانند پارچه مورد نیاز صنعت مبلمان منبت را تامین کنند و کمک‌حال این هنرصنعت باشند.

ولدی تاکید کرد: در حال حاضر طبق دستورالعمل‌های جهانی باید برای برندسازی مبلمان منبت ملایر تلاش کنیم که در این راستا سایت مجازی این صنعت با عنوان «ملایر آگِر» با پنج زبان رسمی دنیا انگلیسی، فرانسوی، عربی، روسی و فارسی در حال بارگذاری است و یکماه آینده راه‌اندازی می‌شود.

وی گفت: بدون شک از طریق این سایت رسمی می‌توان هم برای فروش مجازی، هم برندسازی و هم شناسنامه‌دار کردن این صنعت اقدام و این هنر جهانی ملایر را بهتر از گذشته به دنیا معرفی کرد.

شهرستان ملایر دارای بیش از پنج هزار کارگاه تولیدی مبل و منبت و ۹ هزار استادکار و منبت‌کار است و بیش از ۲۵ هزار هنرمند در این رشته فعالیت می‌کنند و بیش از ۶۰ درصد از تولید مبلمان منبت کشور را به خود اختصاص داده است.

بهمن ماه سال گذشته بر اساس تصمیم شورای جهانی صنایع دستی، منبت ملایر در فهرست صنایع دستی جهان به ثبت رسید. 

برچسب‌ها توسعه ایران همدان جهش تولید ملایر اختصاصی ایرنا نمایشگاه ملی صنایع دستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران همدان جهش تولید ملایر اختصاصی ایرنا نمایشگاه ملی صنایع دستی توسعه ایران همدان جهش تولید ملایر اختصاصی ایرنا نمایشگاه ملی صنایع دستی اخبار کنکور مبلمان منبت ملایر صنعت مبلمان منبت مواد اولیه مبل و منبت سال گذشته مورد نیاز هنر صنعت صنعت مبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)

عصر ایران - پژوهشگران دانشکده طراحی سوئیسی ÉCAL به تازگی مجموعه جالبی از مبلمان با بسته بندی تخت را معرفی کرده اند. آیتم های این مجموعه جذاب باید در آب غوطه ور شده تا به فرم نهایی خود برسند.

این مجموعه مبلمان که به نام "محلول های زیر فشار" (Under Pressure Solutions) یا به اختصار یو پی اس (UPS) شناخته می شود، از ورقه های نازک و فشرده ای از اسفنج سلولزی ساخته شده اند که امکان قرارگیری محصول در بسته بندی تخت را فراهم می کند. در حقیقت، برخی از اقلام این مجموعه به اندازه کافی فشرده هستند تا درون صندوق پست قرار بگیرند و از این طریق حمل و نقل کارآمدتر را تسهیل می کنند.

تبدیل ورقه اسفنج به مبلمان کاربردی با کمک آب!

محصولات این مجموعه مبلمان باید در آب خیس شوند که به آنها اجازه می دهد در چند ثانیه تا حدود 10 برابر اندازه اصلی خود بزرگ شوند. سپس، آب اضافه اسفنج از طریق اعمال فشار گرفته شده و باید اجازه دهید تا خشک و سخت شود. در نهایت، فرمی از مبلمان محکم و بادوام تشکیل می شود که تحمل وزن انسان را دارد. این مجموعه مبلمان اسفنجی از نظر دوام نسبت به فوم پلاستیک معمولی عملکرد بهتری دارد.

به گفته کریستوف گوبران، پژوهشگر و طراح صنعتی ÉCAL، سلولز بخشی از طبیعت است، از این رو، مانند یک درخت، می تواند انعطاف پذیر و در عین حال قوی باشد. این اسفنج از طریق چوب تراشی استخراج می شود و استحکام آن از همان الیاف سلولزی که یک درخت برای تقویت تنه و شاخه های خود استفاده می کند، سرچشمه می گیرد.

برای ایجاد اسفنج، سلولز از طریق چوب تراشی حاصل می شود. سپس سلولز به صورت شیمیایی حل شده و با کمک فرآیندی که برای تولید ویسکوز و دیگر منسوجات سلولزی استفاده می شود، برای ایجاد ورق ها بازسازی می شود. سپس، نمک گلوبر به ترکیب اضافه می شود که در ایجاد منافذ اسفنج نقش داشته و توانایی سلولز برای جذب آب را افزایش می دهد. این ماده به عنوان ورق های استاندارد فروخته می شود که سپس فشرده شده و پسابیده می شود تا پشتیبان حمل و نقل راحت و آسان باشد.

با افزودن مقداری آب، قطعات مختلف مبلمان می توانند بار دیگر انعطاف پذیر شده و با هموار کردن هر گونه فرورفتگی قابل تعمیر هستند. هنگامی که چرخه عمر این مبلمان به پایان می رسد، می توان آن را بازیافت یا کمپوست کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی مبلمان را این شکلی لوکس و زیبا می داند! (+عکس)

دیگر خبرها

  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان