Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه شهرستان ملایر از موافقت «علیرضا رزم‌حسینی» وزیر صنعت، معدن و تجارت با طرح توسعه ۲۰ هکتاری شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد(۲) ملایر به عنوان نخستین شهرک تخصصی کشور در حوزه مبل و منبت خبر داد.

«قدرت الله ولدی» اظهار داشت: وزیر صمت در نامه‌ای مکتوب به مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، بر ضرورت اجرای این طرح توسعه با قید اولویت تاکید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد ملایر پس از ملی شدن این صنعت با پیگیری نمایندگان ملایر در دستور کار قرار گرفت که جهانی شدن این هنرصنعت، روند اجرایی شدن طرح توسعه این شهرک را شتاب بخشید.

فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: وزیر صمت ضمن موافقت برای توسعه ۲۰ هکتاری شهرک صنعتی مبلمان ملایر، دستورات لازم براب اجرای هرچه سریعتر طرح را به سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و همچنین شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، ابلاغ کرد.

ولدی اجرای طرح توسعه شهرک تخصصی مبلمان ملایر را اقدامی ماندگار از سوی دولت و در راستای حمایت از فعالان صنعت مبل و منبت این شهرستان عنوان کرد و گفت: در  سال‌های اخیر اقدامات قابل توجهی برای پیشرفت و جهش این هنرصنعت با حمایت و پشتیبانی دولت و همراهی و تلاش صنعتگران انجام شده است.

وی با بیان اینکه ملایر در اردیبهشت سال ۱۳۹۶ به عنوان شهر ملی منبت ثبت شد و پس از آن پرونده ثبت جهانی آن در دستور کار قرار گرفت، بیان کرد: پس از مجموعه اقدامات اثرگذاری که در مدت ۲ سال انجام شد، بر اساس تصمیم شورای جهانی صنایع دستی و اعلام وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، هنر مبلمان منبت ملایر بهمن سال ۱۳۹۸ در فهرست صنایع دستی جهان به ثبت رسید.

معاون استاندار همدان با اشاره به فعالیت بیش از پنج هزار کارگاه تولید مبل و منبت، ۹ هزار منبت کار و بیش از ۲۰ هزار هنرمند فعال این رشته در سطح شهرستان، بر حمایت مستمر و موثر از صنعت مبل و منبت ملایر تاکید کزد.

ولدی با تاکید بر اینکه ثبت جهانی این هنرصنعت برای همیشه در تاریخ صنایع دستی این شهرستان ماندگار شد، ادامه داد: با تلاش‌های انجام شده و حمایت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای تقویت زیرساخت‌های شهرک صنعتی مبلمان ملایر اختصاص یافت.

شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد(۲) ملایر خوشه صنعتی مبلمان و دکوراسیون به مساحت ۲۰ هکتار، به عنوان تنها شهرک تخصصی مبلمان کشور حدود ۱۰ سال پیش برای واگذاری ۲۰۷ قطعه زمین به فعالان مبل و منبت احداث شد که در حال حاضر بیش از ۵۰۰ واحد نمایشگاهی و کارگاهی در این شهرک مستقر است.

شهرستان ملایر با بیش از پنج هزار کارگاه تولیدی مبل و منبت و فعالیت بیش از ۲۰ هزار نفر در این رشته، سالانه بیش از ۶۰ درصد مبلمان منبت را تولید می‌کند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شهرک صنعتی مبلمان مبلمان ملایر شهرک تخصصی صنایع دستی مبل و منبت طرح توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات را در برنامه استان داریم، گفت : هزار هکتار به توسعه باغات آبی و ۶۰۰ هکتار دیگر به توسعه باغات دیم اختصاص خواهد داشت.

فیض قربانی افزود: پیش‌بینی می‌شود با این سطح از توسعه در مجموع ۱۶ هزار تن محصول باغی به مجموع تولیدات باغی استان کرمانشاه اضافه شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: توسعه باغات دیم شامل باغات بادام، انگور، پسته و توسعه باغات آبی نیز شامل توسعه نخیلات، باغات مدرن و باغات کلاسیک خواهد بود.

وی سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه باغات را در استان دارای توجیه اقتصادی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و طبیعت چهار فصل مستعد توسعه باغات بوده، ضمن اینکه همجواری با کشور عراق فرصت خوبی را برای صادرات محصولات باغی در اختیار استان قرار خواهد داد.

فیض‌قربانی با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود در زمینه توسعه باغات در استان، تاکید کرد: سرمایه گذاری روی توسعه باغات می‌تواند ارز آوری بالایی برای استان کرمانشاه از قِبَل صادرات محصولات باغی به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: از سرمایه گذارانی که بخواهند در زمینه توسعه باغات کار کنند، هم در زمینه تسهیل صدور مجوز‌ها و هم در حوزه معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت حمایت خواهد شد.

وی گفت: سال گذشته در مجموع ۹۰۰ هکتار - شامل ۳۷۶ هکتار باغ دیم و مابقی باغات آبی - به سطح باغات استان اضافه شد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۴۵ هزار هکتار باغ دارد، گفت: سالانه ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه تولید می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی