Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ "قدرت الله ولدی" روز سه‌شنبه در آیین افتتاح مرکز فروش پارچه مبلی، به رشد و توسعه هنر صنعت مبلمان ملایر طی سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: موظف به مهیا کردن زیر ساخت‌های لازم برای ارایه خدمات بهتر به مردم و قوی‌تر بودن بخش خصوصی هستیم.

وی اظهار داشت: نتیجه اقدامات بخش خصوصی همواره مثبت است و باید برای حضور مبلمان منبت ملایر در بازارهای جهانی حامی آنها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولدی ادامه داد: زمینه های لازم برای ورود سرمایه‌گذاران در این شهرستان مهیا است و به تازگی نیز سفیر کشور غنا برای توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی در سفر به این شهرستان، از ظرفیت‌های شهر جهانی مبلمان منبت بازدید کرد.

فرماندار ویژه ملایر توسعه سرمایه‌گذاری در هنرصنعت مبلمان منبت را موجب ایجاد اشتغال پایدار و بهبود معیشت و اقتصاد مردم دانست و گفت: این امر برای ما ارزشمند است و با تمام توان امکانات و زمینه های لازم را برای ورود سرمایه‌گذاران مهیا می‌کنیم.

ولدی با بیان اینکه مبلمان منبت با برند "ملایر آگِر" در سطح کشور و جهان عرضه می‌شود، بیان کرد: سایت ملایر آگر برای خرید آنلاین در دسترس همه هموطنان است.

وی ارتقای هر چه بیشتر کیفیت تولیدات، عرضه پارچه‌های مبلی باکیفیت و متنوع، ایجاد خلاقیت و نوآوری در تولیدات، حفظ و تقویت اعتماد مردم، ارائه خدمات پس از فروش و توسعه سرمایه‌گذاری در بخش مبلمان منبت را از ضرورت‌های این هنرصنعت برشمرد و گفت: حضور فعالان مبلمان منبت ملایر در نمایشگاه اکسپو دبی نشان از همت بلند و عزم و اراده محکم آنان دارد که قابل تحسین است.

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به طرح توسعه شهرک تخصصی مبلمان حاجی‌آباد و مهیا بودن بخش‌های مختلفی همچون زمین ۱۷ هکتاری جاده سلامت برای ایجاد شهر نمایشگاهی، خواستار نظارت هر چه بیشتر در واگذاری قطعات شهرک طبق قانون به متقاضیان شد و بیان کرد: صنعت مبلمان منبت ملایر رو به رشد و توسعه است و در حمایت از بخش خصوصی از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

ولدی با اشاره به درخواست فعالان مبلمان منبت ملایر مبنی بر برگزاری جشنواره نوروزی، تاکید کرد: از هم اکنون برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری جشنواره مبل و منبت طبق روال سال‌های گذشته همزمان با ایام دهه فجر و در صورت مساعد بودن شرایط شیوع ویروس کرونا و کاهش محدودیت‌ها انجام شود.

به گزارش ایرنا؛ مرکز فروش پارچه مبلی "سیموسیتو" با عرضه برندهای ایرانی و  خارجی با سرمایه‌گذاری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان توسط بخش خصوصی در بازار بزرگ مبل ملایر افتتاح شد.

شهرستان ملایر دارای بیش از ۹ هزار منبت‌کار و استادکار ماهر و بیش از پنج هزار کارگاه فعال مبلمان منبت است و بیش از ۲۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این هنر فعالیت می‌کنند.

هنر مبلمان منبت ملایر سال ۱۳۹۸ به ثبت جهانی رسید.

مرکز فروش پارچه مبلی روز سه‌شنبه با حضور فرماندار ویژه ملایر، نماینده مردم ملایر در مجلس و فعالان مبل و منبت در بازار بزرگ مبل ملایر افتتاح شد.

برچسب‌ها گردشگری شهر جهانی مبل و منبت ملایر استانداری همدان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری شهر جهانی مبل و منبت ملایر گردشگری شهر جهانی مبل و منبت ملایر استانداری همدان مبلمان منبت ملایر بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی